scheepjes cal 2014 – week 3

CAL-banner

Hi everyone! It’s time for pattern 3 to be released! :)

For all the new people: you can join in on the fun by either 1. following this blog or 2. joining our Facebook group. The group is VERY active and has over 5,000 members in it, so it’s the perfect place to get help if you’re ever stuck on a pattern. For blog buttons, banners and other info you can also read the original blog post where I announce this CAL.

You can now find all the patterns (and FAQ’s) on this dedicated page on my blog! Bookmark it; this page will be updated weekly with the new patterns! :)

sneak-peek-week-03

The picture above is the sneak peek for this week! Go to this page to download the patterns for this week; you can also find the Tips & Tricks PDF there.

The pattern for this week is now also available in German! :) The previous released patterns are being translated as well; they will be online in the next few days.
We now have 4 languages for the PDF’s: Dutch, English, French, and German! Thanks to a very nice group of volunteers! :)

Have fun everyone!

xo,
wink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 Comments

 1. En weer een leuk patroon! Mijn handen jeuken om aan de slag te gaan, maar er moet eerst gewerkt worden. Bedankt weer!

 2. geweldige patroon, dank je wel :D
  ik moet eerst wat eten maar dan ga ik gelijk aan de slag :D

 3. Weer een mooie! Helaas ben ik ook nog druk aan het werk dus nog even geduld … De deken begint in mijn gedachten al vorm te krijgen ;-)

 4. Lieve Marinke, dank je wel voor weer zo’n prachtig patroon!
  Ik betreur het ontzettend dat je hebt moeten ondervinden hoe ‘social media’ kan veranderen in ‘asocial media’. Ik hoop dat je je gesterkt voelt door het feit dat je ontzettend veel mensen over de hele wereld zoveel plezier bezorgd met je patronen. Negatief gedrag zegt altijd meer over de mensen die dat gedrag vertonen, dan over de mensen tegen wie ze het richten…
  Fijn weekend! Xoxo Floortje

 5. Lovely Wink, I hope you are ok xx

 6. Beyond cool that the patterns are now available in German. That rocks! Thanks to the translators!

 7. Leuk!!! Onwijs bedankt weer!!
  Ik ga er eens lekker voor zitten als m’n puber even twee tellen d’r kwek dicht houdt, hahaha..;)

 8. Niet om vervelend te doen maar klopt de beschrijving in toer 4 wel ? Er staat 3 lossen : 3 stokjes (moeten er 5 zijn denk ik) en in toer 9 wordt er volgens mij teveel ge meerder in de hoeken waardoor je 41 stokjes ipv 39 hebt. Dat verklaart de vele golvende exemplaren die ik voorbij zie komen.

  • volgens mij klopt de patroon, als je de patroon gewoon volgt kom je normaal uit.
   er zijn mensen die in de hoeken beginnen, en dan heb je 5.
   maar als je haakt volgens het patroon heb je in toer 4 eerst 3 losse, dan 3 stokjes, dan heb je de hoeken.
   dus een stokje, de losse dan 2 stokjes op de 2 van de hoeken ect…

   en ik eindig gewoon met 39 stokjes :)

 9. Gemeerderd in de hoeken dus van toer 9

 10. Pingback: Het lijken net vuurpijlen | Mijn Wereld in een Notendop

 11. Pingback: My World in a Nutshell

 12. Ik vind het keitof ! En ik amuseer me elke avond! Dikke merci

 13. Pingback: Red hot poker granny’s! | It's all in a nutshell!

Craftsy