event: kreadoe utrecht, the netherlands

Hi everyone!

This post is about a Meet & Greet with me this Thursday in Utrecht, The Netherlands. I’m writing it in Dutch because of the location of the Meet & Greet. But fear not; next year I’ll have some international locations for you! :) If you’d like to book me, or know a LYS that would, feel free to contact me!

kreadoe-echtstudio-poster

Dag allemaal!

Aanstaande donderdag (6 november) sta ik op de KreaDoe in Utrecht, bij de stand van Echtstudio! :) Ik zal daar GRATIS patronenboekjes uitdelen met alle patronen voor de Scheepjes CAL 2014 die tot nu toe vrijgegeven zijn. Dit boekje bevat ook de Tips & Tricks, en als je wil kan ik hem ook voor je signeren!

De KreaDoe is een van de leukste handwerkbeurzen in Nederland (vind ik). Ik ben er vorig jaar geweest en ik ben nog nooit met ZO veel inspiratie thuis gekomen! :) Het is absoluut de moeite waard om een bezoekje te brengen. Het is in de Jaarbeurs in Utrecht, dus ook nog eens perfect te bereiken met de trein.

Neem je vriendinnen, je moeder, je tante, je zus en je buurvrouw mee; het gratis patronenboekje zal alleen op de KreaDoe beschikbaar zijn. En zeg nou zelf: wie wil er nou niet zo’n leuk boekje? :)

Tot donderdag!

xo,
wink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

  1. Wij gaan zaterdag erheen, jammer dat je er dan niet bent, in ieder geval heel veel plezier donderdag!

  2. Why am I not getting mail written in English!

    • This post is about a Meet & Greet with me this Thursday in Utrecht, The Netherlands. I’m writing it in Dutch because of the location of the Meet & Greet. But fear not; next year I’ll have some international locations for you! :) If you’d like to book me, or know a LYS that would, feel free to contact me!

  3. Jeej! Ik kom donderdag naar de Kreadoe met mijn zus, moeder én schoonmoeder. Natuurlijk komen we je even opzoeken en zo’n leuk boekje scoren. Uiteraard een gesigneerde versie, wat leuk!! Tot donderdag :)

  4. jammer, jammer. Daar ben ik dus niet bij. Wens je heel veel plezier!! gr. Hennie

  5. Jammer, ik ben er ook pas zaterdag

Craftsy