event: frønnick eindhoven, the netherlands

Hi everyone!

This post is about a Make & Take with me this Saturday in Eindhoven, The Netherlands. I’m writing it in Dutch because of the location of the Make & Take. But fear not; next year I’ll have some international locations for you! :) If you’d like to book me, or know a LYS that would, feel free to contact me! You can find my email address in the sidebar on the right.

fronnick-poster

Dag allemaal!

Aanstaande zaterdag (15 november) kom ik gezellig langs bij Frønnick in Eindhoven! :) Ik zal daar een Make & Take houden, waarbij je iets leuks kleins haakt wat je mee mag nemen. Natuurlijk mag je ook je vierkantjes voor de Scheepjes CAL 2014 deken meenemen om er samen aan verder te haken! :)

Je kunt Frønnick vinden in de conceptstore van Soul2SoulKidz, aan de Edisonstraat 150. Je kunt mij er vinden van 1 tot 4.

Ik zou het leuk vinden als je komt :) Tot zaterdag!

xo,
wink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

  1. Wat leuk hand werkjes en mooie kleuren!

    Dank U wel!
    Van Thyrza Meulens uit New york

Craftsy