event: homemade4u driebruggen, the netherlands

Hi everyone!

This post is about a Make & Take with me this Friday in Driebruggen, The Netherlands. I’m writing it in Dutch because of the location of the Make & Take. But fear not; next year I’ll have some international locations for you! :) If you’d like to book me, or know a LYS that would, feel free to contact me! You can find my email address in the sidebar on the right.

homemade4u-poster

Dag allemaal!

Aanstaande vrijdag (21 november) kom ik gezellig langs bij Homemade4U in Driebruggen! :) Ik zal daar een Make & Take houden, waarbij je iets leuks kleins haakt wat je mee mag nemen. Natuurlijk mag je ook je vierkantjes voor de Scheepjes CAL 2014 deken meenemen om er samen aan verder te haken! :)

Je kunt Homemade4U vinden aan de Esdoornstraat 2c. Je kunt mij er vinden van 3 tot 6.

Ik zou het leuk vinden als je komt :) Tot vrijdag!

xo,
wink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

  1. Zo dicht in de buurt. Ik had wat graag langs gekomen. Helaas is mijn weekend al helemaal bezet. Maar misschien een volgende keer beter.

    Veel plezier, Margaret

Craftsy