event: de blauwe vlinder swifterbant, the netherlands

Hi everyone!

This post is about a Make & Take with me this Saturday in Swifterbant, The Netherlands. I’m writing it in Dutch because of the location of the Make & Take. But fear not; next year I’ll have some international locations for you! :) If you’d like to book me, or know a LYS that would, feel free to contact me! You can find my email address in the sidebar on the right.

deblauwevlinder-poster

Dag allemaal!

Aanstaande zaterdag (29 november) kom ik gezellig langs bij Hobbykamer De Blauwe Vlinder in Swifterbant! :) Ik zal daar een Make & Take houden, waarbij je iets leuks kleins haakt wat je mee mag nemen. Natuurlijk mag je ook je vierkantjes voor de Scheepjes CAL 2014 deken meenemen om er samen aan verder te haken! :)

Je kunt De Blauwe Vlinder vinden aan de Zuidsingel 38. Je kunt mij er vinden van 1 tot 4.

Ik zou het leuk vinden als je komt :) Tot zaterdag!

xo,
wink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

  1. Ha Wink, je hebt in de tekst Driebruggen ipv Swifterbant staan. Kan misschien verwarrend werken?
    Groetjes en tot zaterdag!

    Mirjam

  2. English too please

  3. Jij gaat je zaterdag niet vervelen en veel mensen met enthousiasme langs zien komen met hun CAL.

    Veel plezier, Margaret

Craftsy