event: de naaibox stadskanaal, the netherlands

Hi everyone!

This post is about a Make & Take with me this Saturday in Stadskanaal, The Netherlands. I’m writing it in Dutch because of the location of the Make & Take. But fear not; next year I’ll have some international locations for you! :) If you’d like to book me, or know a LYS that would, feel free to contact me! You can find my email address in the sidebar on the right.

stadskanaal-poster

Dag allemaal!

Aanstaande donderdag (11 december) kom ik gezellig langs bij De Naaibox in Stadskanaal! :) Ik zal daar een Make & Take houden, waarbij je iets leuks kleins haakt wat je mee mag nemen. Natuurlijk mag je ook je vierkantjes voor de Scheepjes CAL 2014 deken meenemen om er samen aan verder te haken! :)

Je kunt De Naaibox vinden aan de Beneluxlaan 7. Je kunt mij er vinden van 1 tot 4.

Ik zou het leuk vinden als je komt :) Tot donderdag; neem je haaknaald mee! :)

xo,
wink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

  1. Echt leuk dat je alle delen van het land bezoekt met jouw Crochet Along. Want haaksters uit allerlei plaatsen en provincies willen jou wel eens ontmoeten en jou hun CAL tonen.

    Veel plezieer donderdag, Margaret

Craftsy