event: rits in zwolle, the netherlands

Hi everyone!

This post is about a Make & Take with me this Saturday in Zwolle, The Netherlands. I’m writing it in Dutch because of the location of the Make & Take. But fear not; next year I’ll have some international locations for you! :) If you’d like to book me, or know a LYS that would, feel free to contact me! You can find my email address in the sidebar on the right.

ritsin-poster

Dag allemaal!

Aanstaande zaterdag (13 december) kom ik gezellig langs bij Rits In in Zwolle! :) Ik zal daar een Make & Take houden, waarbij je iets leuks kleins haakt wat je mee mag nemen. Natuurlijk mag je ook je vierkantjes voor de Scheepjes CAL 2014 deken meenemen om er samen aan verder te haken! :)

De kosten zijn €5,- inclusief koffie/thee, wat lekkers en natuurlijk de materialen. Er zijn 2 workshops; de eerste begint om 13 uur en de tweede om 14.30. Opgeven doe je via info@ritsin.nl; wees snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen en het gaat hard met de aanmeldingen! :)

Je kunt Rits In vinden aan de Assendorperstraat 105.

Ik zou het leuk vinden als je komt! Ik kom zelf uit Zwolle dus ik kan niet wachten om ‘mijn’ stad weer te bezoeken :) Tot zaterdag; neem je haaknaald mee! :)

xo,
wink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Craftsy